Retourneren

 

Het kan altijd voorkomen dat de bestelling niet hetgeen is wat u ervan verwacht heeft. Daarom is retourneren bij de Printkaamer mogelijk tot en met 14 kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling. Wij ontvangen dan graag een e-mail als u gebruik wilt maken van onze retourservice. U kunt mailen naar: info@printkaamer.nl o.v.v. uw bestelnummer en het artikelnummer van het product dat u wilt terugsturen.

Adresseer het pakket volgens onze retourinstructies zoals u hebt ontvangen per e-mail na aanmelding. Daarna brengt u het pakket naar een servicepunt van DHL/ Post NL. Let op, de verzendkosten van retourzendingen zijn voor uw eigen rekening. Na afgifte ontvangt u een verzendbewijs met daarop een barcode. Bewaar het verzendbewijs totdat uw retourzending door ons is verwerkt.

Zodra uw retournering door ons is ontvangen storten wij het gehele aankoopbedrag inclusief de verzendkosten binnen maximaal 7 werkdagen terug op uw rekening, mits voldaan aan de onderstaande voorwaarden retourneren.

Voorwaarden retourneren

De tekstborden dienen in goede staat te zijn, onbeschadigd en verzegeld (folieverpakking). Bij het verbreken van de folie vervalt het recht op retour. De Printkaamer behoudt het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag te crediteren, indien het artikel niet in de oorspronkelijke staat wordt teruggezonden. Ongefrankeerde zendingen worden in ontvangst genomen maar de administratiekosten (ad. € 7,50) voor de afhandeling worden in mindering gebracht op het door u terug te ontvangen bedrag.